Vores to byrådsmedlemmer

Byrådet i Solrød Kommune består af 19 medlemmer, der vælges hvert fjerde år. Næste gang den 21. november i år. Ved seneste kommunalvalg i 2013 fik vi 10,6 procent af stemmerne, hvilket gav os to mandater.

Du kan læse lidt mere om dem herunder, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til dem, hvis du har en god idé, som vi kan arbejde videre med. De stiller begge to op igen til november.

Hans Odder
Hans er gruppeformand for vores lille byrådsgruppe, og han sidder desuden i kommunens økonomiudvalg. Hans er 55 år og har siddet i byrådet i to perioder a fire år.

Hans er gift med Ann og er far til Isabel, Alexander og Victoria. Han bor på Gøgevej 10, Solrød Strand, og til daglig er han driftschef på Solrød Vandværk.

Du kan få fat på Hans på telefon 20 83 31 93 eller på hans@solrodvand.dk.

Morten Scheelsbeck
Morten er 34 år og sidder i byrådet på sin første periode. Han bor på Majsmarken 13, Solrød Strand, med sin hustru Mia og deres to små sønner Carl og Konrad.

Morten sidder i kommunens familie- og uddannelsesudvalg, der primært beskæftiger sig med daginstitutioner og folkeskole. Han er uddannet journalist og arbejder til daglig på Christiansborg.

Morten kan kontaktes på telefon 61 62 33 65 eller på ms@solrod.dk.