Konservative får igen 2 mandater i Byrådet i Solrød

Konservative i Solrød har lige fra starten støttet Lokallisten Solrøds arbejde for at få nedsat grundskylden. Et arbejde der resulterede i en lille nedsættelse for en del år siden.

Begrundelsen er nu som dengang, at forskellen mellem sammenlignelige kommuner i lange periode var for stor, til stor skade for særligt kommunens ældre borgere der nu måtte se deres friværdig blive ædt op af den alt for høje skat.

Vi glæder os derfor over, at Lokallisten Solrøds Jan Færch har meldt sig ind hos de konservative således at de lokale synspunkter kan nyde yderligere fremme, udtaler Hans Odder ©. Med Jan Færch får vi yderligere fokus på det der ligger vore 2 partier mest på sinde nemlig, en veldrevet kommune med en fornuftig og bæredygtig service og økonomi for os i Solrød.

Hvorfor nu det
Jan Færch udtaler,” mine egne og ikke mindst vælgernes krav til undertegnede som byrådspolitiker, betyder at det er afgørende at have en organisation der kan arbejde med de lokale spørgsmål på et professionelt plan. Efter store overvejelser og et til tider forbilledligt samarbejde med de konservative, har jeg derfor besluttet at jeg har større chancer for at få Lokallisten Solrøds og egne politiske mål igennem i et parti som både visionært og praktisk gavner mine vælgere bedst.

Hvad vil jeg
Solrød er en god kommune, men der er fortsat meget der kan gøres bedre. Lokallisten Solrøds lokale synspunkter er afgørende for en god og særlig veldrevet kommune for os i Solrød– for det er jo dine penge der bruges her, udtaler Jan Færch – der glæder sig over den herskende enighed med de konservative.

Som konservativ kan jeg arbejde videre med en række visioner, der spænder lige fra en bedre service til borgerne, til udviklingen af Havdrups og kommunens øvrige  yderområder, så vi kan få flere borgere til kommunen.

Tanken om at sikre borgerne de bedste fritids muligheder langs hele stranden både hvad angår etableringen af standens hus samt udviklingen af Carsten Ring´s (Konservatives)  ide´ om  en vinterbadeklub med bade- og saunafaciliteter, synes jeg samtidigt er spændende.

Jeg skifter til de konservative fordi

I rollen som byrådsmedlem for Lokallisten Solrød, har jeg lovet borgerne at arbejde for lavere skatter, fravælge prestige projekter og arbejde for at skatteborgerne kan få mere eller bedre service for de samme eller færre skattekroner. Det harmonerer perfekt med Konservative Solrøds program. Med et aktivt og engageret bagland, vil der være langt bedre mulighed for at lykkes. Så jeg er

sikker på, at alle som har stemt på mig eller Lokallisten, vil være meget tilfredse med mit skifte udtaler Jan Færch der nu har meldt sig ind i de konservative.