Konservative skød lørdag folketingsvalget i gang i Solrød

Lørdag klokken 12.00 måtte partierne ifølge loven hænger deres valgplakater til folketingsvalget op, og de lokale konservative fra Solrød stod klar og talte ned fra klokken 11.59 for at være stensikre på ikke at tyvstarte.

Det konservative byrådsmedlem Hans Odder var med ude i lygtepælene hele lørdag, og han var glad for at se aktiviteten fra de lokale politisk aktive:

”Vi skal være glade for vores demokrati, der fungerer bedre end de fleste andre steder i verden, og det er derfor skønt at opleve vores egne konservative partimedlemmer kæmpe vores sag. Det er også dejligt at opleve de andre politisk aktive fra Solrød hænge i lygtepælene med deres kandidater, og det er rart, at vi kan vinke til hinanden og hilse på hinanden, og at det alt sammen foregår i god stemning. Det misunder mange andre lande os sikkert,” siger Hans Odder efter plakataktionen, der resulterede i 400 nye konservative valgplakater i kommunens mange lygtepæle.

Håber på to konservative mandater fra Sjælland
De lokale konservative havde to sæt plakater med ude lørdag. Halvdelen var med Naser Khader, og den anden halvdel var med Brigitte Klintskov Jerkel. Begge sidder i Folketinget i dag.

”Naser Khader er vores spidskandidat i hele Sjællands Storkreds, og Brigitte er vores lokale kandidat i Grevekredsen, der også dækker Solrød. Så vi slog to fluer med ét smæk og delte på den måde sol og vind lige,” understreger Hans Odder og ser optimistisk frem mod valget:

”Det Konservative Folkeparti står i øjeblikket til en pæn fremgang i meningsmålingerne, så vores forhåbning er, at vi kan få både Naser og Brigitte valgt den 5. juni. Det vil ikke bare styrke det borgerlige Danmark med to markante profiler ’på tinge’, men det vil også styrke Solrød lokalt, da både Naser og Brigitte er flittige gæster her i Solrød, og vi har et godt forhold til dem begge.”

Folketingsvalget afgøres på grundlovsdag den 5. juni, hvor danskerne skal til stemmeurnerne og sammensætte et nyt folketing.