Konservatives Brigitte Klintskov Jerkel fylder 50 år

Hvad har Konservatives Brigitte Klintskov Jerkel og astronauten Neil Armstrong til fælles?

Svar: datoen 21. juli 1969.

Den nat (dansk tid) satte Armstrong som det første menneske foden på månen. Imens lå en kvinde på Gentofte Amtssygehus og var ved at føde. Personalet var mindst lige så opslugt af begivenhederne i tv som fødslen, men nogle timer senere kom en lille pige til verden.

Hun fik navnet Brigitte.

Det er blevet til et meget begivenhedsrigt liv, ikke mindst inden for det politiske, hvor Brigitte fuldt fortjent opnåede valg til Folketinget i juni.

I dag, godt en måned efter fødselsdagen, fik familie, venner, nuværende og tidligere kollegaer – ja, selv tidligere lærere – så endelig lejlighed til at fejre fødselaren, da hun holdt reception på Christiansborg.

Til receptionen måtte Brigitte indrømme, at tanken om at fylde 50 år havde krævet en del tilvænning. Omvendt er Brigitte et imponerende energibundt, og så det jo ingen kunst at runde det skarpe hjørne!

Brigitte blev begavet med mange lækkerier, også fra vælgerforeningen i Solrød. Mon ikke kollegaerne på Borgen finder på alle mulige påskud for at lægge vejen forbi hendes kontor i den kommende tid? 🙂

Vi ønsker Brigitte hjerteligt tillykke med de 50 år og ønsker hende alt godt fremover!

Som mange ved, kører Brigitte jævnligt racerløb i sin sparsomme fritid, så en af gaverne var en bog om Formel 1. Brigitte glædede sig meget til at læse den!