Stem lokalt til regionsrådsvalget: John Mogensen fra Havdrup

Vi stiller med en stærk og garvet kandidat til regionsrådsvalget tirsdag den 16. november. Det er lokalkendte John Mogensen, der tidligere har siddet i byrådet i Solrød Kommune, og som har været en aktiv del af det politiske og det frivillige miljø i årtier.

Her giver vi John ordet og lader ham selv forklare, hvad han vil arbejde for, hvis han bliver valgt i regionsrådet i Region Sjælland.

John Mogensen

Jeg er 53 år og har været gift med Helle siden 1993. Sammen har vi to børn på 25 og 27 år, og vi har boet i Havdrup siden 1990.

Mine mærkesager til regionsrådsvalget
Jeg vil være Solrød Kommunes – og ikke mindst Havdrups stemme i regionsrådet.

Jeg vil være garant for, at de trafikale udfordringer i Havdrup tages op, og at Havdrup tænkes ind i de regionale trafikplaner.

Den offentlige transport til og fra Havdrup skal forbedres, så Havdrup bindes bedre sammen med resten af Sjælland og ikke mindst får bedre forbindelser til eksempelvis den nye Køge Nord Station.

Lidt om mig
Jeg har tidligere været formand for Solrøds konservative vælgerforening i perioden 2006-2009. Jeg har desuden siddet i Solrød Byråd fra 2001 til 2005.

Til daglig er jeg selvstændig på syvende år, og jeg har i dag syv ansatte i min virksomhed, hvor vi arbejder med skadedyrsbekæmpelse.

I min fritid er jeg medlemsvalgt i Brugsforeningsbevægelsen, hvor jeg begyndte i 1993.

I dag er jeg næstformand for SuperBrugsens bestyrelse i Havdrup og med i Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening bestyrelse.

Jeg elsker at lave god mad.