Konservative til Fritid i Solrød 2019

Ved årets Fritid i Solrød nød de mange besøgende og foreningerne godt af det flotte sensommervejr. Konservative i Solrød var naturligvis også til stede og bød på både kolde WISH-juice, lækre popcorn og stærke konservative budskaber.

Vi havde også besøg af vores konservative folketingsmedlem, Brigitte Klintskov Jerkel, der sammen med Hans Odder og Jan Færch fra byrådsgruppen var glade for at få lejlighed til at få en god snak med Solrød-borgerne.

Nåede du ikke at fange os? Så kig forbi Havdrup Høstfest den 7. september kl. 10.00-15.00, hvor vi glæder os til at hilse på dig og høre DIN mening om tingenes tilstand i kommunen!

Apropos Havdrup: Nej, Henning Christiansen fra Havdruplisten er IKKE ved at skifte til Konservative, selvom han optræder på billedet – men partierne besøger altid hinanden i løbet af dagen for at få en hyggesnak og se, hvad de andre byder på af godter! 🙂

Foto: Christian Halling

Konservative til Fritid i Solrød 2019. Fra venstre Hans Odder, Brigitte Klintskov Jerkel, Jeff Duckett, Jan Færch og special guest star fra Havdruplisten: Henning Christiansen.