Konservativ borgmesterkandidat: Bredt budget betyder sikkerhed ind i fremtiden – særligt for de ældre

Budgettet for 2022 for Solrød Kommune er nu faldet på plads, og det sker med 18 ud af 19 byrådsmedlemmers støtte. Det glæder den konservative borgmesterkandidat Jan Færch, at der er bred støtte til linjen, og han hæfter sig særligt ved, at der reserveres penge til den demografiske udvikling, så der særligt er råd til den nødvendige velfærd og tryghed for det stigende antal ældre medborgere i fremtiden.

Som det står beskrevet i budgetaftalen, er der reserveret penge til den demografiske udvikling i de kommende år, så der også i fremtiden kan sikres tryghed, sundhed og værdighed i alle aldre på velfærdsområderne for 9,8 millioner kroner i 2022 stigende til 47,7 millioner kroner i 2025.

Ældreplejen skal løftes
“Ældreplejen er kort sagt en hjertesag for Det Konservative Folkeparti. For os handler det om at sikre, at alle ældre kan få opfyldt deres individuelle behov – for vi er alle forskellige. For os giver det ikke mening at tale om nedskæringer i vores ældrepleje, men vi mener derimod, at vores ældrepleje skal løftes endnu mere. Det kræver, at vi investerer mere i området og får ansat endnu mere sundheds- og plejepersonale. Det kæmper vi for, og det hjælper denne budgetaftale med,” siger Jan Færch.

Fra konservativ side er der også glæde at spore på andre områder, som har haft fokus fra partiet. Klippekortordningen for kommunens ældre består, og der bliver sat gang i en undersøgelse om muligheden for et friplejehjem i Havdrup.